Предложение за gungame teamplay

Тук ще бъдат слагани всички теми, които не отговарят на Правилата на форума

Модератори: Зам. Администратор, Администратор, Модератор

Потребителски аватар
IA3I
Потребител

Ранг във форума: Потребител
Мнения: 6

Предложение за gungame teamplay

Мнение от IA3I »

Здравейте! Сега забелязах коментара на модератор Rokatansky в раздел "доклади за проблеми и бъгове свързани със сървъра". Този тук - viewtopic.php?f=80&t=274

Бих искал да ме извините защото съм нов във форума ви и не съм напълно запознат с всички раздели. Още на следващия ден имаше резултат и реших че това е било. (отново поздравления за скоростта на реакция!) И сега когато видях позволете ми да го направя правилно:

Аз се казвам Светослав и мисля че командата /me не пречи а напротив допълва изживяването на потребителите. Тази команда се забранява за да не се използва като средство за проверка на нанесените щети в сървъри в които тази функция е изключена. Но този сървър не е такъв и тази команда може да послужи само за информация за общите нанесени щети. Тази статистика не е жизнено важна но аз а може би и други потребители се интересуват от нея. Не ни съдете прекалено строго - повечето се интересуват от броя фрагове!

Поздрави!
||7||

Потребителски аватар
Rokatansky
Потребител

Ранг във форума: Потребител
Мнения: 207

Re: Предложение за gungame teamplay

Мнение от Rokatansky »

И по този начин няма да се разберем с теб явно, не съм си пилял труда напразно да правя цяла тема със ОБРАЗЕЦ който е задължителен за този тип тема, разбирам че си нов но поне си направи труда да прегледаш първо раздела в който пускаш тема дали няма нещо важно което пропускаш и тогава пусни тема и внимавай вече защото, следващия път няма да има компромис отново!


>>>>>
Имаш няколко часа на разположение да редактираш темата си преди тя да отиде в коша.

20:38
UPD: Заради наглоста си и неспазване на форумните правила получаваш форумно предупреждение и темата ти отива в коша!


Изображение

Потребителски аватар
IA3I
Потребител

Ранг във форума: Потребител
Мнения: 6

Re: Предложение за gungame teamplay

Мнение от IA3I »

Но г-н модератор аз всъщност се съобразих с написаното от вас веднага след като го видях в забележката ви! Запознах се с образеца и темата ми съдържа всичките изискуеми точки по него. Липсват само 5та и 6та точка защото в образеца пише "ако има такива" а то няма.
Последна промяна от Rokatansky на нед, 01 дек 2019, 18:37, променено общо 1 път.
||7||

Заключена Заключен

Върни се в “Кошче”